avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv- nu mi s-a returnat si mie un exemplar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv- nu mi s-a returnat si mie un exemplar de la ONRC

Buna seara,
Acum 2 zile am depus actele pentru infiintarea unui srl.
Astazi am primit certificatul de inregistrare si certificatul consatator. Nu ar fi trebuit sa primesc si un exemplar vizat de onrc al actului contitutiv? Nu am nici un act constitutiv.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 13:43, 6 Februarie 2017
Actul constitutiv se intocmeste in mai multe exemplare, dintre care un exemplar se depune la registrul comertului in dosarul de inamtriculare, acest exemplar nerestituindu-se.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv actualizat Luci321 Luci321 Sunt angajatul unei firme care își schimbă sediul și am fost împuternicit să mă ocup de schimbare. Printre altele, a trebuit să depunem la ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl vistarom vistarom Buna ziua, Am urmatoarea problema: am semnat un contract de cesiune parti sociale, decizia asociatului unic si proces verbal de predare-primire prin care am ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu unic asociat si administrator NMP NMP Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL cu unic asociat si administratorsi doresc sa stiu care sunt documentele/declaratiile legalizate la notar ce trebuie ... (vezi toată discuția)