am si eu o problema legata de comunicarea unei hotarari judecatoresti.Am facut contestatie la o executare silita si in data de 4.10.2016 s-a dat solutia.Firma de executare este obligata sa plateasca cheltuielile de judecata si pe langa acestea,au fost anulate si actele de executare savarsite.Problema este ca,nu-mi pot recupera banii deoarece nu a fost trimisa comunicarea nici pana astazi astfel incat,sa treaca si cele 10 zile in care teoretic firma de executare poate face apel.Ma puteti ajuta cu un sfat si anume,unde as putea sa ma adresez pentru a urgenta primirea comunicarii?
Multumesc anticipat.
Nu o sa va ajute cu nimic .Si eu am facut 2 asemenea cereri la care nu am primit niciun raspuns.Abia dupa ce am depus contestatie privind tergiversarea procesului am primit urgent hotararea motivata, pe email apoi prin posta. Nu uitati se timbreaza cu 20 lei.Gasiti modelul pe internet.Se depune la judecatorie (daca acolo va e dosarul) dar se adreseaza tribunalului. Succes!
Durata proces
ContSters369458
Sunt intr-un proces care se dureaza de cativa ani buni. Exista posibilitatea de a solicita stabilirea numarului de termene pentru proces si care este cadrul ... (vezi toată discuția)