In septembrie 2013 am platit taxa auto in valoare de 1200euro. As dori sa stiu cum pot sa o recuperez. Am fost la finante si am intrebat care sunt demersurile necesare dar raspunsurile care le-am primit mereu au fost de genu : Nu au inca reglementat modul prin care se restituie taxa dar se poate recupera prin instanta. As dori sa stiu daca doar acesta e singurul mod de a o recupera sau mai sunt si alte moduri. Multumesc.
Din pacate la acest moment concursul instanței de judecată este singura pentru recuperstea taxei.
Avand in vedere ca nu exista o reglementare in sensul restituirii pe cale administrativă, aveti nevoie de o hotărâre judecătorească in acest sens.
Din pacate la acest moment concursul instanței de judecată este singura pentru recuperstea taxei.
Avand in vedere ca nu exista o reglementare in sensul restituirii pe cale administrativă, aveti nevoie de o hotărâre judecătorească in acest sens.
Timbru de mediu
capucino
Se mai poate recupera pe instanta timbrul de mediu pe care l-am platit in 2016? Daca da, care e procedura? Cei de la finante habar nu au avut... dar am vazut ... (vezi toată discuția)