avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inlocuire acoperis in legalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inlocuire acoperis in legalitate

Buna ziua este nevoie de autorizatie. Dorim inlocuirea unui acoperis la o casa deoarece este foarte deteriorat. Se pastreaza exact același forme, suprafete si materiale.. Dorim inlocuirea invelitoarei de tigla, precum si a structurii de lemn..
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 01:35, 4 Februarie 2017
Conform Legii constructiilor 50/1991, modificata în anul 2008, 2014, se pot executa fara autorizatie urmatoarele interventii sau lucrari care nu modifica structura de rezistenta si/sau aspectul arhitectural al constructiilor:
– reparatii la împrejurimi, acoperisuri, învelitori sau terase, atunci când nu se schimba forma acestora si materialele din care sunt executate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc intrun bloc, care are 12 apartamente, 3 pe ... kssz kssz Buna ziua. Locuiesc intrun bloc, la care acoperisul este de tip casa, adica grinzi, si tigle ceramice, care este intro stare FF proatsa... Sa presupunem ca ... (vezi toată discuția)
Pentru schimbarea tiglei mi-a fost ceruta autorizatie- este legal? raducatalin raducatalin pentru inlocuirea tiglei vechi de pe casa mi sa cerut autorizatie nu modific forma nu schimb nimic doar inlocuiesc este posibil asa ceva? cu respect. (vezi toată discuția)
Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)