avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua am o intrebare legata de pensia alimentara. sunt divortata din anul 2011 si de 3 ani sunt in germania cu fetele mele una 15 ani si cealalta 17 ani sotul meu este an anglia recasatorit si are un restaurant intrebarea mea este daca as putea sa primesc pensie alimentara pentru fete in functie de venitul lui mentionez ca el trimite bani an jur de 250 300 euro dar problema e ca mereu trebuie sal rog si sai aduc aminte ca are 2 fete ce as putea face sa fie obligat sa plateasca o pensie alimentara mentionez ca fetele sunt la scoala aici
Puteti introduce o actiune la instanța de judecată prin care sa solicitați majorarea pensiei de întreținere.
Trebuie să faceti dovada veniturilor reale ale tatălui. Pensia se va stabili in cuantum de 1/ 3 din veniturile nete ale acestuia.
Puteti apela la serviciile unui avocat pentru rezolvarea acestei probleme.
Instanța competentă pe pensia de intretinere este cea de la resedinta minorelor. Verificați prevederile legislative din Germania si procentul legal datorat pt cele 2 minore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Laurkaaa Laurkaaa Buna seara. Am un baiat de 11 ani pe care il cresc singura, tatal este plecat la munca in Anglia. As vrea sa il dau in judecata pentru pensia alimentara la ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna- schimbare domiciliu minor cand tatal nu e de acord adrianaioana adrianaioana buna..in urma divortului ,domiciliulul fetitelor de 9 respectiv 6 ani sa stabilit la mine..precizez ca avem custodie comuna asupra fetelor.fostul sot trebuiee ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Buna seara , locuiesc In Uk cu copilul minor de 3 ani si jumate Te , Tatal copilului refuza sa imi plateasca pensie alimentara cum sa procedez va rog ? Ii ... (vezi toată discuția)