avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Părinții mei trebuie să și facă titlul de proprietate pe cele 900 m pătrați , însă s-au trezit că pământul nu este cumpărat ci doar au drept de folosință și că, mai rău, când au venit cei de la cadastru , o anexă, respectiv o bucătărie și o parte din pământ este așezată pe granita dintre 2 localități.Aceasta granita nu este dreapta ci cumva pe diagonala. Menționez că nu au autorizație de construcție pe anexă. Se poate obține drept de proprietate pe tot pământul? Și dacă da, care sunt pașii? Mulțumesc anticipat pt. raspuns

Alte discuții în legătură

Ajutor... anexă și pământ pe 2 localități GabrielaCarausu GabrielaCarausu Am mai pus întrebarea... Scuze...Nu știm unde să aflăm răspuns... Părinții mei doresc să-si facă acte de proprietate pe 900 metri pătrați ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mamana mamana Am un act de vanzare -cumparare intre parintii mei cu clauza de intretinere. Actul este facut in anul:1984 pe casa si 250 metri patrati(asa se facea la acea ... (vezi toată discuția)