avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare-cumparare (pret neplatit)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare-cumparare (pret neplatit)

un contract de vanzare cumparare intre 2 parti privind vanzarea unui imobil reprezenrand un teren, semnat la notar, in ce cpnditii se poate anula daca partile recunosc ca nu s-au platit banii care fac obiectul contravalorii contractului.?
Cel mai recent răspuns: iancu123 , utilizator 13:28, 13 Februarie 2017
daca fratele nu poate face nimic, tatal vanzator nu poate face nimic,fiul -cumparator nu poate face nimic, atunci cine poate sa actioneze , si care este solutia?
Tocmai din astfel de motive donatiile nu se fac, de regula, catre ambii soti.
este contract de vanzare cumparare.nu donatie.si totusi legea e atat de obtuza incat iti respinge orice posibiltate de a opri un abuz.o mentionez aici pe fosta nora sotie , care sta bine mersi in casa si pe teren fara sa fi contribuit cu nimic la ridicarea ei si cumpararea terenului.si a mai savarsit si o infractiune pe deasupra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vanzare cumparare mediaset mediaset Se poate anula un act de vanzare cumparare daca vanzatorul(tatal) ?poate dovedi ca suma stipulata in act de cumparator(fiul)nu a existat si a fost ... (vezi toată discuția)
Ce fel de actiune? irbo irbo buna ziua. am urmatoarea problema si as avea nevoie de cateva idei daca se poate. este vorba de un partaj urmare divortului. bun de partajat un imobil plus ... (vezi toată discuția)
Donatie simulata gyoni8 gyoni8 Buna, Tata si mama ii fac contract de vanzare fratelui meu pe intregul lor patrimoniu. intrebari: 1. Ce sanse am sa declar respectivul act nul? 2.Care ... (vezi toată discuția)