avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... de ce salariul consilierului juridic este mai mic ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

de ce salariul consilierului juridic este mai mic decat cel al secretarului unitatii administrativ-teritoriale?

Cum se face ca un jurist intr-o primarie are salariu mic in comparatie ca al unui secretar.dupa legea unica de salarizare?Nu inteleg de ce se face atata diferenta doar ptr faptul ca secretarul este reprezentantul prefectului in comuna?
Are studii superioare ca si mine, aceiasi vechime, si salariu de 3 ori mai mare ca al meu.
Lamuriti-ma si pe mine?
Cel mai recent răspuns: alina_glisca@yahoo.com , utilizator 14:12, 9 Septembrie 2009
Stimata doamna,sincer,nu ar trebui sa va mai mire nimic in tara asta.
Am ajuns ,multi calificati cu studii superioare +mastere+MBA+traininguri si calificari in domeniu ,sa fim egalii celor cu 12 clase sau,mai rau,celor cu 8-10 clase.
Din pacate asta e sistemul de valori promovat!#-o
Eu pot ,si sunt de acord, cu faptul ca, dvs. aveti un sal. prea mic,iar acel secretar un sal. prea mare fata de al dvs. dar, in privinta importantei functiei si a activitatii fiecaruia ,cred ,asa cum si dvs.recunoasteti ca, aici secretarul acela se afla pe primul loc;din acest considerent ,secretarul tb.sa aiba sal.mai mare ca al jr.;nu neaparat de 3 ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice RahoveanL RahoveanL Sunt angajata de la 1 decembrie 1999 pe post de secretar cu studii superioare intr-o universitate de stat. In 2000 am absolvit o scoala postliceala de 2 ani - ... (vezi toată discuția)
Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de conducere pentru secretarul de comuna cri_secret_ina cri_secret_ina As vrea sa stiu daca salariul secretarului de comuna include si indemnizatia de conducere,sau ar trebui acordata separat? Am si o alta nelamurire:dupa 3 ani ... (vezi toată discuția)