avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Buna seara. in anul 2011 eram in masina cu un fost "prieten" si a fost oprit de poliția rutieră si i sa întocmit un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului . Anul trecut după o declarație a lui acum sunt si eu inculpat in același dosar precum ca as fi condus si eu in ziua aceea precizez ca nu dețineam permis atunci,permisul mi-l am luat in 2015 si tot anul trecut domnul de la cercetări penale mi-a dispus reținerea permisului. Sa inteleg ca odata cu amnistia încetează urmărirea penală!? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:44, 4 Februarie 2017
S-a terminat cu gratierea.
Omul discuta de ceva ce nu exista...si vrea raspuns...
Ce raspuns se poate da la ceva ce nu exista?

Daca vreti sa va aparati mergeti la dosar si studiati dosarul.
Aveti dreptul de a va apara si singur daca va descurcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)
Dispunere reținere permis Narcys1977 Narcys1977 Buna ziua .Luna trecută mi sa dispus reținerea permisului. In 2011 sa întocmit un dosar penal unui prieten pt conducere sub influența alcoolului ,cand a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere ContSters347363 ContSters347363 salut,in urma cu un an de zile mi sa retinut permisul de conducere in jud.Maramures deoarece am condus sub influenta alcoolului,mam prezentat o data la audieri ... (vezi toată discuția)