avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare nerambursabila pentru dezvoltarea parcului ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare nerambursabila pentru dezvoltarea parcului auto

Buna ziua,

Sotul si socrul meu au un SRL care se ocupa cu transportul persoanelor,pe un traseu fix.Intrebarea mea ar fi daca exista vreun program european care sa ne permita dezvoltarea parcului auto respectiv cumpararea de autobuze/autocare noi.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adi79 , utilizator 11:39, 17 Noiembrie 2009
Da , se poate in cadrul POR axa prioritar 4.3 - pentru întreprinderile din domeniul transportului rutier (transportul de marfă şi transportul de călători pe cale rutieră), valoarea maximă a ajutorului ce poate fi acordat în regim de minimis este de 100.000 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)