avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Încredințare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Încredințare copil minor

Sotia mea lucrează in spania,a venit acasă pentru 3 zile si in acest timp a imputernicito pe mama ei sa tina copilul la ea cat nu este in țară dar fara ca eu sa nu stiu iar acum nu am voie sa o iau la mine,ce procura a putut face?menționez ca nu suntem divorțați,doar certați......
Aveti program de vizita?
Sa ma duc sa o vad pot s ma duc oricând dar mi s interzis de ei sa o țin la mine,eu sunt in romania
Fiind părinte aveți dreptul de a lua copilul la dvs sau, cel puțin, să-l vizitați.
Atunci ce procura au făcut?nu suntem divorțați, am vorbit cu ei in seara asta ca sa ma duc după fata sa o aduc acasă si au spus ca nu am cum sa o iau ca acum ei au drept la ea.....se poate așa?
In mod incontestabil dreptul la legaturi personale exista.

Daca insa este nerespectat apar probleme.
Si despre acest lucru este vorba.

Nu am inteles daca aveti sau nu program de vizita stabilit pe cale notariala sau judecatoreste.

Alte discuții în legătură

Copilul nu are voie sa vorbească la telefon cu yatal Manolache Anghel Manolache Anghel Buna dimineața,am o nelămurire si poate ma ajuta cnv,eu lucrez in Austria iar sotia mea in Spania, suntem in relații proaste dar nu divorțați, avem o ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui la separare ady_29 ady_29 Buna seara, Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ... (vezi toată discuția)
Pot obtine repatrierea fiului meu? timofteioan timofteioan Buna seara Va rog frumos, puteti sa imi spuneti daca am sanse sa castig repatrierea fiului meu? Este nascut in Spania dar este cetatean roman (ciudadano ... (vezi toată discuția)