avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mijlocirea grefei instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mijlocirea grefei instantei

Am vazut pe portal.just.ro ca solutia in dosar a fost luata si decizia urmeaza sa o primesc prin mijlocirea grefei instantei în condiţiile art. 396 alin.2 N.C.P.C .
Tot am asteptat motivarea deciziei si documentul acasa insa nu a primit nimic .
Mentionez ca au trecut mai mult de 2 luni si nu am primit nimic.
Este vreun termen limita pana cand se face comunicarea prin mijlocirea grefei instantei? Asta fiindca vreau sa fac recurs.
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 21:16, 7 Martie 2017
Tremenele in acest sens sunt de recomandare. Nu exista nicio sanctiune pentru judecatori pentru depasirea termenului de redactare/motivare. (termenul prevazut de lege este de 30 de zile de la pronuntare)
Astetati hotararea acasa.
Termenul pentru cale de atac curge de la comunicare.
sunt aproape 3 luni jumatate de cand astept.... posibil sa dureze mai mult de un an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.. 1. o decizia a tribunalului care este executorie ... tory_bei tory_bei Bună ziua.. 1. O decizia a Tribunalului care este executorie se poate pune în aplicare în baza minutei după site ul Tribunalului sau trebuie așteptată ... (vezi toată discuția)