Buna ziua,
Sunt casatorita de 24 de ani, am 3 copii si vreau sa bag divort,sotul meu a mostenit acum 2 ani prin decesul mamei lui un apartament in care sta unu dintre copii nostri, noi mai posedam si o casa cumparata acum 11 ani ,ce drepturi avem noi asupra apartamentului si ce drepturi are sotul asupra casei? Eu am dovezi ca sotul meu ma inseala , el are deja doua procese verbale la politie deoarece m-a agresat fizic si pe unul dintre copii nostri.
Nu stiu daca pot dovedi cu acte legale,eu am avut bani in banca ,pe numele meu.el s-a folosit de bani pentru achitarea taxelor de mostenire ,cadastru si tot ce tine de acesta.
slabe sanse sa va recuperati acele cheltuieli.
le puteti cere numai daca aveti dovezi din care sa reiasa faptul ca dvs ati achitat taxele cu conditia sa nu fi trecut termenul de 3 ani in care s-ar prescrie o datorie.
1-Conditia primordiala ,sa nu fi intervenit prescriptia
2-daca sumele financiare au fost depozitate la banca ,exista posibilitatea sa dovediti retragerea sumelor si in perioda imediat urmatoare plata taxe/cadastru la valori similare.
Avand in vedere complexitatea situatiei si totodata neclaritatile ,este de preferat sa contactati avocat ,care coroborand succesiunea evenimentelor ,analizand documentele se poate pronunta asupra eventualelor sanse in favoarea dvs.
Despre partaj
sindilaru
Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)
Partaj
marinica71
daca am un apartament inaintea casatoriei mostenit de la mama mea si m am casatorir sotul meu la divort are drept la partaj la aceasta lucuinta? (vezi toată discuția)
Partaj
valentina78m
In cazul in care cuplul are 2 apartamente utilate fiecare cu mobila ,frigider , aragaz, televizor … in urma divortului cum se procedeza ?
Apartamentul ... (vezi toată discuția)