avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de maternitate

Buna seara.
Daca am lucrat 2 ani si acum 5 luni am demisionat, iar de atunci ( din septembrie 2016) nu am avut nici un fel de venit si acum m-am angajat, fiind însărcinată în luna a 3 a, pot beneficia de indemnizația de maternitate?

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil ContSters455978 ContSters455978 Buna ziua! As dori sa ma ajutati putin va rog cu urmatoarele informatii. Sunt insarcinata in luna a 6-a, dar nu lucrez. Acum 6 luni am avut lucrat 12 luni (5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)