avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai multe contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai multe contracte de munca

In cazul in care un angajat are mai multe contracte de munca, in carnetul de munca trebuie operat doar acel contract de munca de la societatea unde are functia de baza?
Cel mai recent răspuns: Risquda , utilizator 15:20, 9 Septembrie 2009
da.
salariatul are obligatia ca la fiecare loc de munca unde are un CIM sa dea declaratie privind locul de munca de baza. adica, acel loc unde are carnetul de munca
In carnetul de munca se trece numai contractul unde are functia de baza.
Pentru celelalte va solicita adeverinte de vechime.
Va multumesc pt.raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime tierry tierry Firma la care am lucrat imi poate elibera o adeverinta de vechime tip, fara a fi inreg la ITM? La locul de munca actual vor sa imi deschida CM, dar intrucat la ... (vezi toată discuția)
Completare carte munca ncris78 ncris78 Am lucrat acum 3 ani la o societate comerciala, timp de 6 luni. Dupa aceea m-am angajat la o alta societate. Cartea mea de munca este la mine, dar nu este ... (vezi toată discuția)