avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata administrator drum
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata administrator drum

In seara asta am reusit sa distrug 2 anvelope intr-o "gropita" de pe drum. Din ce am inteles, pot sa dau in judecata administratorul drumului pentru a imi plati contravaloarea anvelopelor.

Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:06, 8 Februarie 2017
Actiune in raspundere civila delictuala impotriva administratorului drumului.
Va trebui sa va angajati avocat nu este genul de actiune care se poate castiga cu ,,modele de actiuni '' de pe net.Aveti sanse de castig,util estes sa aveti un martor,poze avarie si locul producerii accidentului.un deviz de la o firma specializata sau achitati dvs si depuneti factura,chitanta,etc.
Da, va multumesc pentru raspunsuri. Cred ca ma dau batut. Am primit in privat o oferta de pret. Cam atat ma costa cele 2 anvelope. Exista sanse sa platesc avocat+ce taxe mai sunt si anvelopele sa le platesc tot eu.
Sansele de castig sunt mari, principalul impediment fiind nu doar costurile ci si durata de timp de aproximativ 1,6 -2 ani necesara obtinerii unei hotarari in instanta.Demersul putea sa fie ok in cazul in care avariile erau mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata pe drum national - cine imi plateste daunele? Sorin Sorin Sorin Sorin Circuland astazi pe DN76 Oradea-Felix, un drum proaspat dat in folosinta si bine inteles nesemnalizat cu vreo limitare am reusit sa dau intr-o groapa care mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune pentru masina avariata de copac Jules26 Jules26 Buna ziua, In data de 06.02.2020, in sectorul 6, Bucuresti, un copac a cazut peste autoturismul pe care il detin, avariindu-i plafonul si parbrizul. La fata ... (vezi toată discuția)
Proces cu directia drumurilor gabarea gabarea am facut un accident cu un squar nesemnalizat. la fata locului politia a facut poze si a constatat ca nu sunt de vina si ca acel squar trebuia semnalizat. am ... (vezi toată discuția)