avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Buna ziua,

Fetita mea face 2 ani pe 17 martie 2017. Inteleg ca pot beneficia de stimulentul de insertie prelungit pana la 3 ani daca revin la munca, cu cel putin 60 zile inainte de aceasta data. Intrebarea mea este: trebuie sa ma introrc la vechiul loc de munca, sau oriunde altundeva?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 7 Februarie 2017
La vechiul loc de munca sau oriunde vrei tu....esti in crestere copil deci la data la care revii cu 60 zile inainte de 2 ani ,trebuie sa ai calitatea de angajat.
Buna
Daca platesc din 2008 contributia la casa de pensii,am posibiltatea de a primi timp de 2 ani stimulentul de insertie?Am un copil de 2 luni.Platesc din 2008 ,350 lunar.Multumesc.
pisimiss a scris:

Buna
Daca platesc din 2008 contributia la casa de pensii,am posibiltatea de a primi timp de 2 ani stimulentul de insertie?Am un copil de 2 luni.Platesc din 2008 ,350 lunar.Multumesc.

Stimulentul de insertie nu are nicio legatura cu plata contributiilor sociale.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare: trebuie sa am contract de 8 ore sau se poate si mai putin?
Puteti avea un c.i.m. si cu timp partial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna ziua!Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru a rămâne în ccc ,când se întoarce la serviciu va putea beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)