avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen prescriptie obligatii de plata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen prescriptie obligatii de plata

Buna ziua !
Am inceput constructia unei cladiri acum cca 7 ani, am facut receptia cu mai bine de 5 ani in urma, iar anul asta am primit de la Inspectoratul de stat in constructii o instiintare ca am de achitat niste sume legate de constructia pe care am facut-o. Stie cineva daca aceasta obligatie de plata se prescrie dupa un anumit timp.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Plata taxe catre isc uxerolf uxerolf Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Taxe la inspectoratul de stat in constructii and_alx and_alx Buna ziua, In anul 2007 am obtinut o autorizatie de construire(casa structura lemn P+M) intr-un municipiu resedinta de judet. Un an mai tarziu termin casa si ... (vezi toată discuția)