Buna ziua, pe scurt in noiembrie 2011 am facut un imprumut la provident, cu faimoasa dobinda, ultima rata pe care am achitat-o a fost in noiembrie 2012, mai ramasese foarte putin. de plata, ca sa descopar ca am fost data in judecata de o firma din Luxemburg si ca mi s-a pus proprire pe cont la 14 decembrie 2015,eu nu am primit nici un act nici cum si cind am fost data in judecata si nici cind si cum mi s-a pus proprire, acum am de plata 4434 ron, in contextul in care cind am facut impurmtutl nu aveam asa de mult de plata, in consecinta, sper ca am fost coerenta si sa imi dati un sfat.Multumesc
Aveti posibilitatea de a face contestatie la executare la judecatorie in termen de 15 zile de la data cand ati luat cunostinta de actul de executare, respectiv instituirea porpirii pe cont.
Si eventual suspendarea executarii pana la judecarea contestatiei, cu plata unei cautiuni.
Provident
Mihaela.Dan
Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la ... (vezi toată discuția)