avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer consilier juridic debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer consilier juridic debutant

Cum se poate transfera consilierul juridic debutant? Numai in interes public? Ce trebuie sa faca ca sa obtina transferul in interes public?
Cel mai recent răspuns: Soimul xl , utilizator 21:06, 19 Februarie 2017
Unde sa se transfere??? Probabil in alta institutie! Ce interes public??? Care este interesul public??? Poate... interes de serviciu! Deci ... pt. transferul orcarui functionar public este necesar sa se adreseze cu o solicitare scrisa conducatorului institutiei unde doreste sa se transfere ulterior. Dupa ce conducatorul institutiei ii aproba solicitarea, prin serviciul RU inainteaza adresa la conducatorul unitatii unde va desfasurati in prezent activitatea pt. a fi de acord cu transferul pe o functie similara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Un functionar public debutant se poate transfera la un alt loc de munca? raduoen raduoen Un functionar public este numit in functia de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant in cadrul unei Direcții Generale de Asistență ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar la cerere Biara Biara buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat, acestei cereri? ... (vezi toată discuția)