avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... personalitate juridica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

personalitate juridica

Ce documente se depun la Judecatorie pentru obtinerea personalitatii juridice pentru o asociatie de proprietari infiintata prin divizare la nivel de scara, dintr-o asociatie la nivel de bloc? Dupa ce am depus statutul, acordul de asociere, actul de constituire, cu toate anexele conform Legii 230/2007 si a normelor de aplicare, la judecata mi s-a cerut sa depun statutul si acordul de asociere autentificate de un notar, oare este corect? Nicaieri nu am intalnit o asemenea specificare, Mai mult am mers la 3 notari si toti mi-au spus ca nu se cere asa ceva in cazul As. de Pr. conform Legii.

Mulumesc mult!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:55, 6 Februarie 2017
Aveti un ghid aici: (apasati pe codul fisierului - scris cu albastru)
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie proprietari IoanAdmin IoanAdmin Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu informatia privind documentele si nr. de exemplare ce trebuie intocmite pentru constituirea unei noi asociatii de ... (vezi toată discuția)
Constituire asociatie de proprietari Silviu Hategan Silviu Hategan Buna ziua.Care sunt pasii de urmat pentru constituirea unei asociatii de proprietari ? Va multumesc pentru un eventual raspuns. (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari la nivel de scara sarah1985 sarah1985 Avand in vedere ca nu e trai cu actuala conducere a Asociatiei de Proprietari mai multi vecini din scara doresc sa ne constituim ca si Asociatie de Proprietari ... (vezi toată discuția)