avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. As vrea sa stiu cum se acorda indemnizatia de crestere a copilului, pe luna in curs sau pe luna anterioara. Luna aceasta, pe 15, copilul implineste 2 ani. O sa primesc si in martie? Sau pe cele 15 zile din februarie? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc adinamihalache adinamihalache Buna ziua!Am sin eu o intrebare de la o prietena:in luna februarie trebuie sa se intoarca la serviciu din CCC,vrea sa demisioneze si vrea sa stie daca mai ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil brumari brumari Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani care imi expira pe 28 martie 2012, urmand ca pe data de 5 februarie sa nasc al 2lea copil. Doresc ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie mayuk27 mayuk27 Daca termin concediul de crestere copil pe 14 martie, plata indemnizatiei se face in luna martie pe jumatate de luna?Ma ingrijoreaza faptul ca voi avea doua ... (vezi toată discuția)