avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatia la executare nu se depune la judecatorie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatia la executare nu se depune la judecatorie?

Instanţa având în vedere că prin primul petit s-a solicitat anularea deciziei de
impune, faţă de prevederile art. 268, art.281 Cod procedură fiscală, art.10 din Legea
nr.554/2014 invocă din oficiu excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Arad în
judecarea acestui capăt de cerere.

Cel mai recent răspuns: ankalupu , utilizator 18:53, 13 Februarie 2017
Contestatia la executare se depune la instanta de executare( judecatoria) si doar contestatia la titlu se depune la instanta care a pronuntat hotararea.
sa inteleg ca judecatoria nu poate dispune anularea deciziei de impunere cas data de finante...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare - invocare exceptii, probe sepuccu sepuccu buna ziua, imi poate spune cineva daca la primul termen la care se judeca o contestatie in anulare pot invoca exceptia necompetentei teritoriale?(mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac dacă se anulează decizia în contencios? Alabastru2015 Alabastru2015 Bună ziua! Vă rugăm dacă se poate să mă ajutați în următoarea problemă: Am contestat în contencios o decizie de atragere a răspunderii solidare ... (vezi toată discuția)