avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru imobil

Am o datorie la ANAF de 17 ani si acum mi s a comunicat de la cadastru ca s a instalat sechestru asupra imobilului.Ce se poate face in aceasta situatie ??
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:38, 7 Februarie 2017
Intermenul prevazut in notificare sa faceti contestare la executare ,timp in care sa lamuriti cum s-a ajuns acolo. Daca a fost respectate termenele de notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita mariuss72 mariuss72 Buna ziua Am primit de la ANAF o somatie de executare silita pentru neplata unor impozite ale unei firme din Germania unde am fost administrator intre anii ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, administratorului unui SRL a primit in 2006 o amenda pt nedeunerea situatiilor financiare la data de 30.04.2006; mentionam ca situatiile a fost ... (vezi toată discuția)