avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere certificat de casatorie din strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere certificat de casatorie din strainatate

Buna ziua
Am domiciliu in strainatate si sunt casatorita cu un cetatean strain.
Imi trebuie un certificat de casatorie romanesc. Trebuie sa merg in tara sa duc actele pentru ca ambasada a refuzat categoric sa ma ajute. Vreau sa stiu demersul se face la ultimul domiciliu sau la localitatea nasterii? Trebuie sa vina si sotul cu mine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kys13 , utilizator 18:24, 7 Februarie 2017
La Starea civila de la locul de domiciliu.
De ce au refuzat sa va ajute? Intreb pentru ca nu cumva sa va treziti ca veniti in tara si nu aveti ce va trebuie.
Cica nu le corespunde lor sa faca acest serviciu. Au zis sa merg in Romania sa duc actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare casatorie din strainatate Kys13 Kys13 Buna ziua Sunt cetatean roman si sunt casatorita in Venezuela cu un Venezuelean. Vrem sa ne stabilim in Spania si am nevoie de un certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Casatorie in franta apetra apetra in cazul casatorie cu un cetatean francez in Franta, casatoria este recunoscuta automat in Ro sau trebuie facute formalitati specifice? (vezi toată discuția)
Acte necesare transcriere casatorie si divort oti_s oti_s O persoana casatorita in strainatate si ulterior divortata trebuie sa faca transcrierea casatoriei si a divortului in registrele de stare civila romanesti, ... (vezi toată discuția)