avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza Anglia (UK) pentru Cetatean strain (Non-UE) cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza Anglia (UK) pentru Cetatean strain (Non-UE) cu permis de sedere pe termen lung

Buna ziua
Sunt Cetaten strain (Non-UE) cu permis de sedere pe termin lung in romania (10 ani)
vreau sa stiu acete nesesare pentru a abtin viza pentru Anglia .
multumesc anticipat pentru raspunsurile .
Cel mai recent răspuns: ahmad hosseini , utilizator 08:22, 22 Februarie 2018
Cum ati obtinut permisul? Membru de familie, activitati comerciale... ?

Daca vreti sa stati mai putin de 90 de zile in UK nu aveti nevoie de viza.
Membru de familie
Permis de sedere este pentru membreu de familie , dar acum sunt defortat .
care este sitiuata mea ?
multumesc
Din pacate nu puteti intra in UK ca membru de familie fara sa fiti insotit de sotie.

Aveti loc de munca? Sper ca da, altfel nu va puteti pastra dreptul de sedere.

Buna ziua
Sunt Cetaten strain (Non-UE) cu permis de sedere pe termin lung in romania (10 ani)
vreau sa stiu acete nesesare pentru a abtin viza pentru Anglia .
multumesc anticipat pentru raspunsurile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Ședere in românia cetățean chinez după căsătorie cu român ContSters449866 ContSters449866 După căsătoria între un cetățean roman și o fata chineza care este cea mai lunga perioada de ședere in România dupa căsătoria lor in alta țara ? ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)