avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovada veniturilor pe ultimele 6 luni in divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovada veniturilor pe ultimele 6 luni in divort

Avand in vedere ca nu lucrez momentan - dar am lucrat legal pana nu demult - ce acte trebuie sa depun in divort pentru a dovedi venitul avut pe ultimele 6 luni - in scopul stabilirii pensiei de intretinere pt. copil ? De unde fac rost de dovada veniturilor pe ultimele 6 luni ?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:58, 12 Martie 2012
BUNA ZIUA
ultimele 6 luni.... cu cartea de munca atunci cind ati lucrat si apoi cu ce acte credeti de cuviinta .
bafta
Dovada o realizati cu carnetul de munca sau orice document care sustine si probeaza un drept salarial realizat de catre dvs.
Dovada o faceti de la unitatae unde a-ti prestat activitatea,daca,in ultimle 6 luni a-ti avut loc de munca
Pai ce venituri ati avut in astea 6 luni?
Dovada salariilor se face cu adeverinta de la angajator sau alte documente de la ITM, Casa de asigurari...
Dovada veniturilor din chirii se face cu contractul inregistrat la Fisc.
Dovada veniturilor din dobanzi bancare se face cu extras de la banca...
Dovada veniturilor din activitati independente se face cu documente de la Fisc...
Depinde de venituri... cum ati lucrat?
Solicitati fisa-fiscala .
Buna seara! Si eu ma aflu in situatia unui divort, in care trebuie sa dovedesc veniturile realizate in ultimile 6 luni; in prezent, pana in luna august a acestui an, ma aflu in concediu de ingrijire copil, iar intrebarea mea este cum voi face dovada veniturilor realizate, in conditiile in care eu am primit indemnizatia pe card si o primesc in continuare, fara a mai fi necesar cuponul? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Acte indemnizatie Dedea24 Dedea24 Ce acte trebuie pentru a beneficia de i concediu crestere copil 2ani?e nevoie si de copiile de pe concediile de prenatal si postnatal (vezi toată discuția)
Dosar stimulent - copil in plasament sabineta sabineta M-am intors la serviciu dupa cateva luni de CIC si as vrea sa stiu care sunt actele pe care trebuie sa le depun in dorarul pentru acordarea stimulentului. ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua. Va rog mult sa imi răspundeți. Am un copil ce pe 17 februarie face 4 ani , eu sunt însărcinată cu cel de al doilea copil care se va naște la ... (vezi toată discuția)