Avand in vedere ca nu lucrez momentan - dar am lucrat legal pana nu demult - ce acte trebuie sa depun in divort pentru a dovedi venitul avut pe ultimele 6 luni - in scopul stabilirii pensiei de intretinere pt. copil ? De unde fac rost de dovada veniturilor pe ultimele 6 luni ?
Dovada o realizati cu carnetul de munca sau orice document care sustine si probeaza un drept salarial realizat de catre dvs.
Dovada o faceti de la unitatae unde a-ti prestat activitatea,daca,in ultimle 6 luni a-ti avut loc de munca
Pai ce venituri ati avut in astea 6 luni?
Dovada salariilor se face cu adeverinta de la angajator sau alte documente de la ITM, Casa de asigurari...
Dovada veniturilor din chirii se face cu contractul inregistrat la Fisc.
Dovada veniturilor din dobanzi bancare se face cu extras de la banca...
Dovada veniturilor din activitati independente se face cu documente de la Fisc...
Depinde de venituri... cum ati lucrat?
Buna seara! Si eu ma aflu in situatia unui divort, in care trebuie sa dovedesc veniturile realizate in ultimile 6 luni; in prezent, pana in luna august a acestui an, ma aflu in concediu de ingrijire copil, iar intrebarea mea este cum voi face dovada veniturilor realizate, in conditiile in care eu am primit indemnizatia pe card si o primesc in continuare, fara a mai fi necesar cuponul? Multumesc.