Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
Trimit lunar pensia de intretinere minor, fostei sotii.
Observ ca pe confirmarea de primire (de la Posta Romana) apare o semnatura indescifrabila si la calitatea primitorului scrie "frate". Pot solicita Postei Romane documentul in baza caruia s-au ridicat banii?
Precizez ca ma aflu in proces cu fosta sotie pentru programul de vizitare minor, pe care nu l-a respectat niciodata, insemnand ca de fiecare data cand merg la programul stabilit de instanta nu este niciodata acasa cu copilul. In tribunal insista pe motivul ca nu-i platesc pensia de intretinere, desi eu am toate documentele (recipisele si confirmarile) pentru plata la timp. De ex.: pentru luna februarie am platit de la sfarsitul lunii ianuarie. Intrucat ambii ei parinti lucreaza ca factori postali la aceasta societate, am mari suspiciuni. Multumesc pentru ajutor. Scuze daca nu am selectat corect 4. forum.
Ca sa fiti sigur ca banii ajung la destinatar -( fosta sotie )eu va sfatuiesc sa-i trimiteti prin banca .Cereti sotiei sa va indice contul si banca unde sa virati lunar pensia minorului.E mai sigur si mai ieftin , comisioane mai mici sau deloc fata de posta.
Pensie alimentara
AngelaL
Buna ziua.V-asi multumi mult daca m-ati putea lamuri.In urma divortului copiii i-au fost incredintati sotului si eu trebuie sa platesc pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Ajutor...
peter_adi2000
am divortat de curand, am o fetita care a fost incredintata fostei sotii, eu fiind obligat de catre instanta la plata pens. alim. Am ajuns cu fosta sotie la o ... (vezi toată discuția)