avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit PFA pe norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit PFA pe norma de venit

Vă rog să mă ”luminați” într-o problemă ce ține de ”fisc”. Dacă sunt PFA și am un venit anual declarat (indiferent de cât realizez) însă în același timp sunt și angajat cu contract de muncă la o instituție de stat, mai beneficiez de reducerea de 50% din impozit în baza unui document jusstificativ adus de la locul de muncă (așa cum am beneficiat în intervalul 2000-2008)? Înainte să pun întrebarea aici, vă asigur că am epuizat toate sursele de unde am solicitat acest răspuns (poate n-am știut exact unde să caut).
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
catalin-suzeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa – venituri impozabile cass Georgia55 Georgia55 Buna ziua. As aprecia ajutorul Dvs. In urmatoarea problema. Iata datele: - PFA cu document de autorizare din 21.05.2008 - inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa si alt loc de munca ofeliapaula ofeliapaula Buna ziua! Sunt pfa din ianuarie 2008 cu norma de venit si sunt cu plata la zi a impozitului pe venit si a contributiei catre asigurarile medicale(CASS), dar ... (vezi toată discuția)