avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit PFA pe norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit PFA pe norma de venit

Vă rog să mă ”luminați” într-o problemă ce ține de ”fisc”. Dacă sunt PFA și am un venit anual declarat (indiferent de cât realizez) însă în același timp sunt și angajat cu contract de muncă la o instituție de stat, mai beneficiez de reducerea de 50% din impozit în baza unui document jusstificativ adus de la locul de muncă (așa cum am beneficiat în intervalul 2000-2008)? Înainte să pun întrebarea aici, vă asigur că am epuizat toate sursele de unde am solicitat acest răspuns (poate n-am știut exact unde să caut).
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
catalin-suzeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa – venituri impozabile cass Georgia55 Georgia55 Buna ziua. As aprecia ajutorul Dvs. In urmatoarea problema. Iata datele: - PFA cu document de autorizare din 21.05.2008 - inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Ce pensionari vor beneficia de prevederile legii 192/2015 Carp Mircea Carp Mircea Potrivit legii 192/2015 beneficiaza de majorarea punctajelor cu 50%, respectiv cu 25% urmatorii pensionari: -Cei care au lucrat in grupele superioare I si ... (vezi toată discuția)