Buna ziua !
Am primit un exemplar de la judecatoria ....
In care scrie Ca sunt dat in judecata pentru inselaciune .
Imi scrie cu drept de cotestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Cum as putea sa fac contestatia ? Si cum as putea sa o trimit daca nu sunt din localitate...
Astept un raspuns multumesc.
Deci eu m-am inteles cu persoana am inregistrat-o telefonic sa am o proba iam zis va tirmit bani dar va rog sa va retrageti plangerea si da a primsi ca cum a prmit bani isi va retrage si nu a facut-o si 2 la mana mai am si confirmarea de primire a banilor restituiti.
Si am primit ieri inchiere preliminara.. ce as putea sa fac am si eu probele ca m-am inteles cu persoana si ca iam restituit bani si acum tot ea nu mai vrea sa isi retraga.. sau cel putin asa da de inteles.. sa vazut cu bani trimisi de mine si ma mintit nu si-a mai retras nimic...
Trebuie sa va impacati sau sa incheiati un acord de mediere pana la citirea actului de sesizare al instantei, ce aveti dvs nu are valoare pentru a se inlatura raspunderea penala.
Pai daca persoana vatamata mi-a zis sa ii restitui prejudiciul si ca isi retrage plangerea fara nici un fel de probleme . Am si inregistrat-o .. si acum nu se mai poate face nimic daca am si proba ca si-a recuperat prejudiciul ca i l-am restituit ...
Ma refer ca am cazut la un bun acord cu persoana accea si ne-am inteles. Si brus dupa ce a primit bani . Acum spune ca nu poate face nimic...cumva eu am fost inselat si eu la randul meu ca ia promis mamei mele sa stea linistita ca cum primeste bani inapoi isi retrage plangerea fara probleme.