Buna ziua am fost condamnat cu 3 ani suspendare , 4 ani supraveghere si 5 ani sa nu fiu tutore o intrebare .... pot locui cu copilul meu nu s-a impus interdectie mie mi se pare sa nu fiu tutore pe acte 5 ani decat mama ei as vrea o lamurire sint in mare dilema va multumesc
NU sunt tutore , am stat in concubinaj , protectia copilului a actionat mam comportat cam urat dar neam impacat maicasa nu are nimic impotriva copii nici ei , doar mia interzis sa mai fiu tutore la copii ei , nus din sangele meu , si urmeaza sa am un copil cu ea luna asta deci ce sanse am???
pe condamnare scrie condamnat cu suspendare la 3 ani pentru agresiune sexuala ceea ce nam facut , am declarat ca am lovit doar pe fata am luat pentru violenta in familie 180 zile drept amenda 18 milioane si 4 ani termen de supraveghere si 5 ani sa nu fiu tutore copii is a ei copilul meu se va naste luna aceasta , mentionez ca na fost agresiune fata a explicat in fata judecatorului si in zadar au fost amenintati de politie
Trafic de tigari
cdr20
Am o intrebare. Sunt inculpat intrun dosar, si am fost si arestat prev..dupa aceea. am fost sub control judiciar... la ultimul proces mi sa ridicat restrictia ... (vezi toată discuția)