avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - condamnare penala- limitare drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - condamnare penala- limitare drepturi

Buna ziua am fost condamnat cu 3 ani suspendare , 4 ani supraveghere si 5 ani sa nu fiu tutore o intrebare .... pot locui cu copilul meu nu s-a impus interdectie mie mi se pare sa nu fiu tutore pe acte 5 ani decat mama ei as vrea o lamurire sint in mare dilema va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 8 Februarie 2017
Nu sunteti tutore, sunteti parinte. Daca nu va este interzis sa stati cu copilul, o puteti face.
Mama nu va lasa ?
NU sunt tutore , am stat in concubinaj , protectia copilului a actionat mam comportat cam urat dar neam impacat maicasa nu are nimic impotriva copii nici ei , doar mia interzis sa mai fiu tutore la copii ei , nus din sangele meu , si urmeaza sa am un copil cu ea luna asta deci ce sanse am???
Ce scrie exact in hotararea de condamnare ?
pe condamnare scrie condamnat cu suspendare la 3 ani pentru agresiune sexuala ceea ce nam facut , am declarat ca am lovit doar pe fata am luat pentru violenta in familie 180 zile drept amenda 18 milioane si 4 ani termen de supraveghere si 5 ani sa nu fiu tutore copii is a ei copilul meu se va naste luna aceasta , mentionez ca na fost agresiune fata a explicat in fata judecatorului si in zadar au fost amenintati de politie
Nu va interzice nimeni sa stati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de tigari cdr20 cdr20 Am o intrebare. Sunt inculpat intrun dosar, si am fost si arestat prev..dupa aceea. am fost sub control judiciar... la ultimul proces mi sa ridicat restrictia ... (vezi toată discuția)
Scoaterea tatalui din certificatul de nastere al copilului valentin23 valentin23 Buna ziua... scriu pentru prima data pe acest site... asa... sa va spun povestioara mea scurta, dar complicata... Ma numesc valentin si acum am 21 ani.. in ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)