avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua pe 12-12-2015 mi sa reținut permisul pentru conducerea unui autovehicul cu numere provizori expirate. Am așteptat un an si 2 luni sa fiu judecat. La judecătorie mi sa spus ca voi primi o amenda penală si cheltuielile de judecată voi primi acasă pronunțarea cât am de plătit. Dacă am primit amenda penală permisul îmi este anulat ? Sau merg si plătesc amenda si cheltuielile de judecată si voi putea sa îmi ridic permisul ?
Asteptati hotararea instantei pentru a vedea ce a dispus cu privire la dreptul dvs de a conduce, respectiv cu privire la permisul dvs. de conducere.
Daca ati fost condamnat pentru art. 334 alin.1 C.P. nu se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Daniel.P Daniel.P Buna ziua pe 12-12-2015 mi sa reținut permisul pentru conducerea unui autovehicul cu numere provizori expirate. Am așteptat un an si 2 luni sa fiu judecat. ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Nicoletanica Nicoletanica Buna ziua! In urma trimiterii in judecata, fratele meu a primit astazi o amenda penala intr-un dosar penal pentru conducere a unui autoturism cu numere rosii ... (vezi toată discuția)