avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare grad profesional imediat superior celui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare grad profesional imediat superior celui detinut

Puteti sa imi spuneti daca este eligibil din punct de vedere al art.65, alin.(2) din Legea 188/1999 un functionar public care a depus, pentru a participa la concursul de promovare in grad profesional, urmatoarele documente conform HGR 611/2008:
1. Adeverinta de vechime in munca din care reiese ca are vechime in specialitate de 7 ani si 7 luni (deci este indeplinita conditia de minim 3 ani);
2. Copii de pe rapoartele de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii 2 ani, dar ultimul raport de evaluare este pe perioada 17.01.2015-31.12.2015, si nu pe perioada de 01 ianuarie pana la 31 decembrie conform art. 108, alin.(1) din HGR 611/2008;
3 formularul de inscriere conform anexei nr.3 din HGR 611/2008.
4. Nu are sanctiuni disciplinare.
Functionarul public poate depune rapoartele de evaluare de dinainte de a intra in CCC, respectiv 01.01.2010-31.12. 2010 și 01.01.2011-31.12.2011, deoarece si atunci indeplinea conditiile de vechime in specialitate, dar nefiind personal la compartimentul de resurse umane nu s-a organizat concursul de promovare.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:47, 8 Februarie 2017
In speta prezentata, problema este aceea ca rezultatul evaluarilor nu vizeaza activitatea din ultimii 3 ani.
Sunt admise evaluari pentru perioade mai mici decat unan calendaristic complet, chiar si emanand de la angajatori diferiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public VICTORIA012 VICTORIA012 Va rog sa-mi spuneti de ce nu se tine cont de prevederile OG 148/2005 si OG 124/2011 atunci cand mamicilor care s-au intors din concediul pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime în gradul profesional al funcției publice. Deeaedu Deeaedu Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema: In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate pentru promovare in grad milica68 milica68 M-ar interesa sa aflu daca luna aceasta am 3 ani de cand am promovat ultima data in grad daca pot participa la concursul de promovare in grad in luna ... (vezi toată discuția)