avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suspiciune de furt, administrator bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suspiciune de furt, administrator bloc de locuinte

Buna seara!
Pe lista cotelor de plata a intretinerii din luna Decembrie 2016 si afisata in Februarie 2017, apare o factura la lift din Martie 2016. Dupa o privire mai atenta a acelei liste amobservat si faptul ca si facturile de la gaze, apa si energie termica sunt din martie 2016. E normal ca abia acum sa fie trecute la plata aceste facturi sau cineva a fugit cu banii si platim facturile din urma?
Va intreb acest aspect pentru ca nu stiu cine ar putea verifica documentele de la administratie.
Mentionez ca in acest bloc sunt 80% chiriasi si nu ii intereseaza listele de la intretinere.
Astept cu nerabdare un raspuns din parte dumneavoastra.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:57, 7 Februarie 2017
Toate informatiile despre activitatea asociatiei de proprietari trebuie solicitate presedintelui in calitatea lui de reprezentant legal al asociatiei.
Presedintele trebuie sa prezinte proprietarului un raspuns oficial dupa ce se consulta cu administratorul si cenzorul.
Lista de intretinere trebuie sa fie avizata de cenzor inainte de afisare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisare liste intretine cu intarziere de 4 luni yotantzy yotantzy Buna ziua , Locuiesc in Sos .Viilor Nr.92 Bl.4 A si B , blocul este administrat de Firma SCOMET , listele de intretinere se afiseaza cu 4 luni in urma ,pe ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari mariapopescu20 mariapopescu20 Asociatia a dat in judecata vechiul comitet pentru neafisarea diferentelor de apa dintre factura furnizorului si consumul din bloc. La vechiul comitet au fost ... (vezi toată discuția)