avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot gasi pe cineva
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot gasi pe cineva

Cum ami pot gasi sora care sa născut acu 30 de ani si tata a dato venind acasa cu o salvare si ia luat o mamei din brate si a dato si tot an ziua aia a venit cum certificat de deces cred fals zicând ca a murit si de atunci nu mai stim nimic de ia
Cel mai recent răspuns: xyz13 , utilizator 21:13, 7 Februarie 2017

Am mai auzit cazuri de acest gen...singura solutie este cautarea la evidenta populatiei. Spun ca merge fiinca stiu cazuri care...s-au gasit astfel
Daca tatal traieste,poate gasiti indicii si la el.
A vandut-o?Daca da,atunci puteti sa-i intentati un proces penal pentru fapta lui,si probabil ca in conlucrare cu anchetatorul veti putea obtine mai multe indicii.
Puteti verifica si cine a facut certificatul de deces.Poate aflati si de acolo ceva indicii.
Sora ta era bolnava?Ma indoiesc ca o mama isi lasa copilul din brate,sanatos fiind,sa fie luat de salvare.Cu atat mai putin accepta sa i se spuna ca a murit,sa nu-l vada mort si sa nu-l ingroape.Ceva nu se leaga aici.Poate ca si mama ta stie mai multe lucruri decat iti spune.Eu cred ca ar trebui sa fii extrem de precauta si sa incerci sa vezi lucrurile din mai multe perspective.Asteapta-te la surprize.Poate ca si mama ta stie ce s-a intamplat.Acum 30 de ani daca disparea un copil toata lumea nu dormea pana nu-l gaseau.Viu sau mort.
Mult noroc.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
xyz13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Matusa mea,sora bunicii mele,in varsta de 78 ani,doreste sa ne faca acte pe proprietatea ei,sotul a decedat cu ceva ani in urma,iar unicul ei fiul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala MARII MARIUS MARII MARIUS am si eu o problema,din luna decembrie eu si sotia mea si trei copii minori in varsta de 14, 6,7luni locuim cu mama mea la curte intro casa cu patru camere ... (vezi toată discuția)
Mostenire mariaadelina mariaadelina buna ziua,am si eu o antrebare:daca mama traieste si are doi copii poate vreunul dintre cei doi fii sa ai ceara o anumita suma de bani ca fiind dreptul sau de ... (vezi toată discuția)