avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism in stare precara lasat in parcare privata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism in stare precara lasat in parcare privata

Buna ziua,
Sunt in situatia in care un domn a parcat un autovehicul in parcarea privata a blocului, si nu a fost miscata de vreo 3 luni.
Autovehiculul este marca BMW M3 an fabricatie undeva 1991, si este intr-o stare precare : spoiler fata rupt si prins cu sarma unele din roti stau pe jante.
Legal ce variante de actiune am?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:20, 8 Februarie 2017
Faceti reclamatie la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare, incitare la violenta, hartuire... Ana741 Ana741 Bună ziua! Nu știu care este titlul corect pentru următoarea situație... In urma cu 16 ani am cumpărat un apartament, la parterul blocului. Eu și ... (vezi toată discuția)
Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)
Instiintare politia locala pentru transmitere date conducator auto parcat pe locul unui abonat gorg0701 gorg0701 ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)