avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca si PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca si PFA

Buna ziua! Daca sunt angajata cu carte individuala de munca, se poate sa deschid si PFA cu acelasi domeniu de activitate in colaborare cu firma angajatoare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 8 Februarie 2017
OUG 44/2008
art.17
....
(2) O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terţe persoane care funcţionează atât în acelaşi domeniu, cât şi într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau i.i. marius7777 marius7777 Salutare la toti! Sunt angajat la o firma privata, pot in acelasi timp sa fiu PFA? sau pot sa deschid o I.I. si sa fiu administrator? multumesc! (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la alta firma sbeliza sbeliza Daca am PFA ma pot angaja si alta alta firma? Si daca da, sunt necesare modificari ale PFA-ului (conditii, etc)? Multumesc! (vezi toată discuția)