avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ONG sa achizitioneze o barca cu motor de la o persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ONG sa achizitioneze o barca cu motor de la o persoana fizica

Suntem un ONG asociatie de pescari si vrem sa achizitionam o barca cu motor de la o persoana fizica.Cum putem face achizitia sa fie legala ? Prin act notarial,prin o firma care face acte de vanzare cumparare pentru autoturisme sau este suficient act de vanzare / cumparare incheiat intre persoana fizica si asociatia noastra ?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 02:32, 13 Februarie 2017
Buna ziua!
Nu stiu daca se poate extrapola de la un PFA la un ONG, dar solutia ce i-a fost recomandata de un avocat unui PFA pt achizitia unei masini a fost ca plata sa fie facuta prin transfer bancar cu mentiunea: "Achizitie autoturism marca x ... etc".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de pescari vrem sa achizitionam o barca cu motor scobarul scobarul Suntem un ONG asociatie de pescari si vrem sa achizitionam o barca cu motor de la o persoana fizica.Cum putem face achizitia sa fie legala ? Prin act ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto sh pentru un ong marttinell marttinell Doresc achizitionarea unui autoturism SH pentru deplasari pe teren accidentat, fiind vorba de un ONG in demeniul turismului. Problema este urmatoarea: Cum ... (vezi toată discuția)
Act de mana geoavocatnet63 geoavocatnet63 Buna ziua.Am o barca pe care am vindut-o unei persoane.Aceasta persoana mi-a spus ca nu vrea act de vanzare-cumparare legalizat,doar un act de mana intre ... (vezi toată discuția)