avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie de pescari vrem sa achizitionam o barca cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie de pescari vrem sa achizitionam o barca cu motor

Suntem un ONG asociatie de pescari si vrem sa achizitionam o barca cu motor de la o persoana fizica.Cum putem face achizitia sa fie legala ? Prin act notarial,prin o firma care face acte de vanzare cumparare pentru autoturisme sau este suficient act de vanzare / cumparare incheiat intre persoana fizica si asociatia noastra ?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 12:47, 9 Februarie 2017
personal, as sugera la notar desi nu e obligatoriu; atentie, insa, odata achizitionata nu va mai putea fi instrainata fiindca este un bun al unei asociatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong sa achizitioneze o barca cu motor de la o persoana fizica scobarul scobarul Suntem un ONG asociatie de pescari si vrem sa achizitionam o barca cu motor de la o persoana fizica.Cum putem face achizitia sa fie legala ? Prin act ... (vezi toată discuția)
Vanzare barca solomon_bc solomon_bc Buna ziua, un cetatean italian(rezident in Romania)are o barca de 4,5 m,fara motor fara peridoc,neimatriculata.Ar vrea sa o vanda un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Act de mana geoavocatnet63 geoavocatnet63 Buna ziua.Am o barca pe care am vindut-o unei persoane.Aceasta persoana mi-a spus ca nu vrea act de vanzare-cumparare legalizat,doar un act de mana intre ... (vezi toată discuția)