avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii asociatie proprietari

Este obligata asociatia de proprietari sa asigure linistea blocului adica sa intervina la acele apartamente care fac o galagie enorma chiar si noaptea? Daca DA, prin ce mijloace legale poate rezolva aceasta problema, daca desigur oamenii aceia galagiosi nu intrleg de vorba buna?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:45, 12 Februarie 2017
Of @cyan!
Spatiul verde din jurul blocurilor nu este proprietate comuna, este proprietatea primariei.
Dar sunt de acord ca privelistea este comuna si conducerea asociatiei s-ar putea implica. Dar e greu cu caracterul oamenilor pentru ca cel ce arunca gunoiul pe geam fiti sigur ca are si gura mare, dar rusinea mica :oops:
Acum imi este clar de ce este atat de curat in Zabrauti unde de "partile comune" din jurul blocurilor se ocupa primaria sector 5!:D
:offtopic:Da, da! :))
Totusi, de cand a venit noul primar, nu stiu cum a facut, cum a dres, ca, in partea "bogata" a sectorului vad societatea de salubritate maturand strada si trotuarul, ba chiar facand curatenie, varuind copacii, adunand frunzisul, din spatiul verde, cam de doua ori pe an, ceea ce pe timpul lui Vanghelie nici nu pomeneam.

In Zabrauti problema e dura pentru ca acolo blocurile nu prea sunt organizate, iar contracte cu vreo firma de salubritate, nici pomeneala. Pai si atunci unde sa-si arunce oamenii gunoiul? Sub geam, fireste X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie si gunoi aruncat pe fereastra de locatari thorin thorin In Medias, jud. Sibiu, pe strada Tineretului, sunt doua blocuri de garsoniere. Locuitorii din aceste doua imobile deranjeaza de 12-13 ani locuitorii celor 7-8 ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)