avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier in care am fost vinovat, neacordand prioritate. Am fost testat cu etilotest cu 0 alcoolemie. Celălalt sofer a suferit o mica lovitura la cap, spunand ca e doar putim ametit, dar totusi a mers la spital, de unde a revenit dupa vreo 2 ore.
A doua zi am fost sa dam declaratie unde mi-am recunoscut vina, permisul fiindu-mi suspendat + amenda platita.
Celalalt sofer a spus ca nu vrea sa depuna plagere impotriva mea, iar dupa ce am dat declaratia, in care scrie la mentiuni: FARA ALCOOL FARA VICTIME,
acesta m-a contactat cerandu-mi o suma de bani presupusa pentru reparatia telefonului care i s-a spart (fals,deoarece in noaptea accidentului i-am vazut telefonul si nu avea nicio problema)
Ce este de facut? Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: averagejoe , utilizator 16:35, 8 Februarie 2017
Instiintati asiguratorul despre accident si pretentiile victimei si trimiteti victima la asigurator sa il despagubeasca.
Victima mi-a spus ca a fost cu masina la asigurari si ca i-au respins cererea pentru reparatia telefonului.
Intrebarea mea este: poate sa-mi mai faca vreun rau acum?
nu poate sa va faca nimic
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii care trebuie urmati in urma unui accident rutier soldat cu o victima. mihaelacristinap mihaelacristinap Buna ziua. La inceputul saptamanii am provocat un accident rutier prin neacordare de prioritare. In urma acestui accident a rezultat o victima. Victima nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Costinxcx Costinxcx Buna ziua! Un prieten a fost lovit frontal de un alt autoturism ce a depasit linia dubla continua. Din accident au reiesit 2 victime( soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco - alcooltest neefectuat AndreiBBB AndreiBBB Buna ziua, Va rog mult, un sfat cu privire la urmatoarea problema : Autoturismul propriu (Vw Passat) a fost implicat intr-un incident auto (vinovat fiind ... (vezi toată discuția)