avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare srl

srl ul a ramas cu un singur asociat dupa moartea sotiei.aveam 50% fiecareiar dupa succesiune trebuie sa platesc mostenitorilor?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 07:45, 10 Septembrie 2009
da, de regula dupa succesiune dividentele corespunzatoare partilor sociale ramase mostenire succesorilor, trebuie platite
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Trebuie dezbatuta intai succesiunea si declarati mostenitorii la ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 ani fara administrator monjum06 monjum06 buna ziua, sunt utilizator nou pe acest forum si am vazut ca subiectele sunt diverse. As avea si eu o intrebare care pentru multi poate parea o intrebare ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator decedat magdalenapaun magdalenapaun asociatul unic si administrator al societatii a decedat. are mostenitori care vor sa accepte succesiunea. care sunt etapele ce trebuiesc parcurse? exista un ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar toncean toncean Buna ziua, La un SRL cu asociat unic decedat s-a dezbatut succesiunea in urma careia partile sociale revin mostenitorilor in cotele legale. Actul ... (vezi toată discuția)