Am un apartament de 58mp la care trebuie sa ii fac succesiunea, nu exista decat 1 sg mostenitor iar notariatele m-au lasat cu gura cascata, stie cineva un notariat care sa ceara pana in 2000 ron?
Stimata annajanette,la ceea ce ati intrebat am raspuns in sensul, pe care nu l-ati inteles, ca acei notari publici, pe unde v-ati perindat, au cerut o suma prea mare! Eu am inteles bine ceea ce ati postat. Fiind consilier juridic, ar trebui sa intelegeti mult mai bine cam cum se taxeaza dezbaterea succesiunii.
Si mie mi s-au cerut 2200 pentru un apartament de trei camere, confort 1, din 1985, in sectorul 4. Dar la noi in zona sunt cinci notariate, asa ca am batut la usa fiecaruia cu dosarul in brate pana am gasit o "oferta" rezonabila, asa ca va sfatuiesc sa faceti la fel. Veti pierde cateva zile strabatand tot sectorul, dar poate ca veti gasi ceea ce cautati.
Am vazut ca sunt diferente de tarife de la un notariat la altul pana si la legalizarea actelor!
Cautati in continuare intrucat notararii sunn in criza.
Vedeti ca puteti cauta si in alte sectoare din Bucuresti daca nu va e greu sa circulati in oras.
Succesiune
ingridvanta
Buna ziua,
Bunica mea a murit acum 5 ani, si au ramas 6 mostenitori(copii ei printre care si mama mea). Mama mea si inca 2 frati au murit acum 4 ani, ramand ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Braocan
Buna seara, am cateva nelamuriri pentru care as avea nevoie de indrumare in ceea ce priveste succesiunea. Vrem sa inaintam actele pentru mostenire dupa doua ... (vezi toată discuția)