avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CAUT NOTARIAT IEFTIN SECTOR 1 BUCURESTI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CAUT NOTARIAT IEFTIN SECTOR 1 BUCURESTI

Buna dragii mei

Am un apartament de 58mp la care trebuie sa ii fac succesiunea, nu exista decat 1 sg mostenitor iar notariatele m-au lasat cu gura cascata, stie cineva un notariat care sa ceara pana in 2000 ron?

Cel mai recent răspuns: civilian , utilizator 16:32, 15 Februarie 2010
Va multumesc tuturor foarte mult.
Cel mai ieftin notariat din sector 1 este BNP Lazar Monica Stefania si exista si un site www.birouri-notari.ro
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune staiculuci staiculuci Bună ziua In februarie 2000 a decedat bunica mamei mele.Ea a avut 4 copii(3 fete si 1 băiat) dintre care doar 2 copii mai sunt in ... (vezi toată discuția)
Succesiune ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Bunica mea a murit acum 5 ani, si au ramas 6 mostenitori(copii ei printre care si mama mea). Mama mea si inca 2 frati au murit acum 4 ani, ramand ... (vezi toată discuția)
Succesiune Braocan Braocan Buna seara, am cateva nelamuriri pentru care as avea nevoie de indrumare in ceea ce priveste succesiunea. Vrem sa inaintam actele pentru mostenire dupa doua ... (vezi toată discuția)