avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Vreau sa stiu daca tatal imi poate lua copilul daca ma despart de el . Copilul este conceput inafara casatoriei . Doresc sa ma despart de acesta deoarece este f violent cu mine si ma jigneste zi de zi , dar imi este frica deoarece imi spuneca mi ia copilul. Momentan noi locuim la el . Ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:28, 18 Februarie 2017
Sa va pregatiti cu toate probele posibile si sa aveti toti martorii posibili.
1.Cautati-va un avocat si construiti-va o strategie de iesire din aceasta situatie
2.Din cate povestiti dvs. sunteti co-dependent emotional iar tatal copilului are o personalitate narcisista.Mergeti la un psiholog si spuneti lucrurile acestea si cereti o expertiza psihologica a copilului care sa va serveasca la procesul de custodie..Fara sa stie tatal.Daca este violent in orice mod cu copilul,adunati probe
3.Faceti-va mai multe certificate medicale care sa ateste violentele la care ati fost supusa
4.Daca face scandal in public notati-va martorii.
5.Cautati-va un adapost pentru mamici si copii abuzati si vedeti conditiile de acolo
6.Incercati sa aveti un serviciu stabil si platit suficient de bine.
7.Intariti relatiile cu rudele dvs,astfel incat sa aveti un sprijin in situatii de criza.
8.In timpul procesului nu cedati la presiunea pe care o va exercita,pentru ca va exploda toata rautatea.
Bafta.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
xyz13, utilizator
Contează f mult unde veți locui cu copilul.
De aici se pot trage restul concluziilor.
M as intoarce acasa la parintii mei cu copilul . Ar avea el avantaj deoarece are apartament ? Apartamentul este al parintilor lui , urmeaza sa l treaca pe numele lui .
Este O.K. asa.
nu contează ca are și el apartament proprietate.
Cum ar trebui sa procedez atunci cand voi pleca din casa cu tot cu copil, deoarece ma gandesc ca nu am voie sa plec cu copil fara acordul lui?

Alte discuții în legătură

Buna ziua - probleme familiale Paulaa2016 Paulaa2016 As dori sa divortez de sotul meu,este un om violent verbal.Avem un puiut de 7 luni si din pacate nu am unde sa ma duc.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac sa nu imi ... (vezi toată discuția)
Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Divort ,ajutati-ma ,va rog anastasya k anastasya k Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)