Vreau sa stiu daca tatal imi poate lua copilul daca ma despart de el . Copilul este conceput inafara casatoriei . Doresc sa ma despart de acesta deoarece este f violent cu mine si ma jigneste zi de zi , dar imi este frica deoarece imi spuneca mi ia copilul. Momentan noi locuim la el . Ce ma sfatuiti ?
Sa va pregatiti cu toate probele posibile si sa aveti toti martorii posibili.
1.Cautati-va un avocat si construiti-va o strategie de iesire din aceasta situatie
2.Din cate povestiti dvs. sunteti co-dependent emotional iar tatal copilului are o personalitate narcisista.Mergeti la un psiholog si spuneti lucrurile acestea si cereti o expertiza psihologica a copilului care sa va serveasca la procesul de custodie..Fara sa stie tatal.Daca este violent in orice mod cu copilul,adunati probe
3.Faceti-va mai multe certificate medicale care sa ateste violentele la care ati fost supusa
4.Daca face scandal in public notati-va martorii.
5.Cautati-va un adapost pentru mamici si copii abuzati si vedeti conditiile de acolo
6.Incercati sa aveti un serviciu stabil si platit suficient de bine.
7.Intariti relatiile cu rudele dvs,astfel incat sa aveti un sprijin in situatii de criza.
8.In timpul procesului nu cedati la presiunea pe care o va exercita,pentru ca va exploda toata rautatea.
Bafta.
M as intoarce acasa la parintii mei cu copilul . Ar avea el avantaj deoarece are apartament ? Apartamentul este al parintilor lui , urmeaza sa l treaca pe numele lui .