Sunt angajat cu contract individual de munca dar am si un PFA care prestez alte activitati cu alte persoane fizice sau juridice;
- Undeva in luna aprilie-mai sotia mea trebuie sa nasca; ea nu este eligibila pt ccc sau indemnizatie; asa ca doresc sa beneficiez eu;
- Stiu ca va trebui sa suspend si PFA -ul pe aceasta perioada;
- As dori sa sa stiu daca in calculul indemnizatiei se vor lua si veniturile din salariu la care se adauga si cele din PFA; si eventual cele din bonuri de masa;
- La veniturile din PFA ce acte doveditoare imi vor trebui - fiind "inceput" de an - cei de la ANAF ( bucuresti) nu imi vor elibrera nicicum decizia finala in care se vor vedea veniturile reale din 2016 - dar pe 2017?
Pentru PFA : se ia in considerare suma încasată de persoana îndreptăţită, rezultată după aplicarea cotei de 16% asupra bazei de calcul al impozitului determinate ca diferenţă între venitul brut şi contribuţiile obligatorii pe fiecare loc de realizare a acestora.
OUG 111/2010 prevede ca, pe durata CCC se pot realiza venituri supuse impozitului pe venit in valoare de maxim 3699 lei pe an calendaristic fara a fi suspendata plata indemnizatiei, cu condiţia menţinerii întreruperii/suspendării uneia dintre activităţile care au stat la baza stabilirii dreptului la indemnizaţie.