pe o straduta nedezapezita din brasov cu un singur cu o singura banda de mers pentru ambele sensuri deoarece era nedezapezita a avut loc o coliziune intre doua autoturisme, in urmatoarele conditii strada trece pe sub calea ferata , la iesirea din pasajul de sub calea ferata mia aparut in fata o masinacare circula cu viteza , am pus frana dar nu am putu evita impactul , deoarece nu era decat o singura banda de mers aceea formata in urma batatoriri zapezi. Politia ma gasit vinovat dar va intreb NU SE POATE CONSIDERA CULPA COMUNA, deoarece masina respectiva circula cu viteza iar eu ieseam dintruna pasaj iar masina implicata urma sa intre in pasaj .se poate cere daune primariei Brasov deoarece drumul ere nedezapazit si nu se putea circula decat pe centru strazi pe urmele create de ceilalti participanti la trafic, deasemenea detin si inregistrarea facuta cu camerea masini
Puteti incerca sa contestati procesul verbal pe calea unei plangeri contraventionale. Avand in vedere cele mentionate de dvs., exista posibilitatea ca instanta sa va dea dreptate.
Daca procesul verbal nu se anuleaza, ati putea intenta o actiune impotriva Primariei mun. Brasov pentru a cere daune (amenda primita de la Politie) avand in vedere culpa pentru nedezapezire.
v-a gasit vinovat fiindca erati pe contrasens sau de ce? contestati procesul verbal si in subsidiar cereti si atragerea raspunderii Primariei; dar trebuie formulat in asa fel incat sa reiasa ca cele 2 chestiuni sunt legate intre ele
nu se pune problema ca eram pe contrasens deoarece portiunea de drum pe care se circula era pe mislocul drumului pe urmele sau fagasul format de ceilalti sofei. partile laterale fiind acoperite de zapada deasemeni detin si inregistrarea din camera masini mele care dovedeste in oarecare masura ca masina cu care m-am lovit nu a pus frina si venea eczact si ea pe acelas fagas fiind fata in fata mai este si problem virstei si stiti cum e cu credibilitatea ,celalalt sofer era doamna mai in virsta cu 20ani fata de mine iar politia a hotariot ca e
o intrebare unde se poate contesta procesul verbal
Ce pot face?
codriz
mergem intr`o seara cu ceata si mazga pe jos si m`am inscris in depasirea unei masinii( am semnalizat si am facut flashuri). eram incadrat pe banda a 2-a iar ... (vezi toată discuția)