avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon incasari in numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon incasari in numerar

Buna ziua,un magazin emite unei persoane juridice doua bonuri fiscale fiecare in valoare de 4700 (in total 9400) pentru care se intocmesc doua facturi,incasarea se face in numerar intr-o singura zi.Este corect ?nu se depaseste plafonul de incasari ? Mentionez ca magazinul este cu autoservire dar intrarea nu se face pe baza de legitimatie deci nu cred ca poate fi considerat de tipul cash and carry.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata intretinere restanta nicola11 nicola11 detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu ... (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)
Plata factura carmen34 carmen34 Buna saera, vreau sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: am cumparat un bun(chiosc) care a costat 7.500 ron.Societatea de la care am ... (vezi toată discuția)