avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil incadrat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil incadrat

Buna ziua. Fiul meu (21 ani) urmeaza cursurile unei scoli postliceale si este posibil sa dea si la facultate la vara.Este incadrat cu carte de munca 8 ore de aprox. 1 an. In conditiile in care el da bani in casa mamei lui pentru intretinere, eu mai trebuie sa platesc pensie alimentara?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircea11112 , utilizator 14:48, 9 Februarie 2017
Nu, nu mai e in stare de nevoie asa ca nu ii mai datorati pensie cat e angajat cu norma intreaga.
Multumesc mult. Sunteti foarte prompti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sta treaba?- pensie de intretinere major ContSters159442 ContSters159442 daca fiumio este student in anul 1 la o postliceala la zi , si lucreaza cu contract de munca de 8 ore , poate tatal lui sa ii taie pensia de intretinere? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, conditii de plata SIXUS13 SIXUS13 Buna ziua! Va rog sa ma edificati si pe mine in legatura cu plata unei pensii alimentare,respectiv: am un fiu in virsta de 22 ani, acesta fiind incredintat in ... (vezi toată discuția)
Cum obtin pensia alimentara in situatia de fata??? frampolarbear frampolarbear Am si eu o mica poveste, parintii mei au dat divort in octombrie 2007 cand eu aveam 19 ani, acum am 20 in iulie 2008, in octombrie 2007 am intrat la facultate ... (vezi toată discuția)