avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Utilizare stampila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Utilizare stampila

Buna ziua.am primit o notificare pe email in care s-a transmis ca nu avem voie sa preluam produsele in service numai luni si miercuri fapt inscris si in politica firmei si pe certificatele de garantie ale produselor. A venit o clienta si nu i-am luat produsul explicandu-i politica si aratandu-i inscrisul de pe ea si de pe garantie. A facut o plangere la opc,au venit in control si am fost eu imputernicita sa merg la opc.Acolo, dupa discutii la telefon intre comisarul opc si avocatul firmei unde lucrez au ajuns la o intelegere ca trebuie modificat textul politii si al garantiilor cu privire la zilele de preluare in service si ca plangerea clientului se va solutiona asa cum va dori clientul. Avocatul mi-a zis sa stampilez si sa semnez ca firma e de acord cu acestea,Pe verso-ul invitatiei in baza careia m-am dus am semnat si am stampilat cum ca firma e de acord sa ii remedieze clientului sesizarea asa cum va dori el. Mentionez ca eu nu am primit nici un exemplar din cele ce s-au consemnat. Clientul nu a dorit sa isi dea datele de contact firmei unde lucrez ci doar cei de la opc au fost interfata intre client si firma.Clientul le-a comunicat celor de la opc ca doreste returnarea banilor.Opc-ul a emis o decizie prin care solicita firmei returnarea contravalorii produsului. Cu acea decizie clientul a venit in mag. insa conducerea firmei a refuzat sa ii returneze banii. pana la urma firma s-a ales cu o amenda de la opc pe care a contestat-o in instanta, inca nu a fost nici o infatisare. Avocatul nu mai recunoaste ca mi-a transmis sa semnez si sa stampilez acea hartie.
Poate sa ma acuze firma de nerespectarea regimului de utilizare al stampilei?
Mentionez ca mie nu mi-a fost comunicat regimul de utilizare al stampilei si nici nu am semnat nici un document din care sa rezulte ca am luat la cunostinta despre asta si ca ma oblig sa il respect.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs utilizat defectuos Dorin231 Dorin231 Buna ziua Detin un magazin online, un client doreste inlocuirea unui corset lombar pneumatic folosit 4 luni cu garantie doi ani doar ca produsul returnat nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
Client la magazin in romania! MihaiDamas MihaiDamas Buna ziua! Am cumparat un produs elecronic de la o firma care desface produse electronice din Bucuresti. Produsul l-am cumparat de la un punct de lucru al ... (vezi toată discuția)